90% van de kopers of huurders begint zijn zoektocht naar een nieuwe woning online. Daar heb je maar een paar momenten om de interesse te wekken en vast te houden. Een interactieve 360° rondleiding door de woning is niet alleen een leuk gadget maar grijpt onmiddellijk de aandacht van de bezoeker.

De 360° tour geeft de bezoeker veel meer inzicht in een pand dan alle mogelijke ‘gewone’ foto’s en beschrijvingen samen.

Onze rondleidingen zijn ook in het vastgoedkantoor te bekijken mbv een VR bril of gewoon op de computer. Op die manier kun je potentiële klanten al verschillende woningen laten bekijken zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Dit spaart tijd voor zowel de makelaar als voor de koper. Als de koper na het bekijken van de rondleiding op zijn eigen computer of op kantoor de woning ook in het echt wil gaan bekijken, dan weet je dat er écht interesse is.

Omdat vastgoed een heel specifieke sector is met specifieke noden hebben wij speciale voorwaarden en formules uitgedacht. Snelheid is cruciaal bij het beschikbaar maken van de virtuele rondleiding. Daarom voorzien wij voor klanten in de vastgoedsector de mogelijkheid om zelf de foto’s te maken. Wij bewerken ze en maken er echte rondleiding van die gemakkelijk te integreren is op je website.

Contacteer ons nu voor de beste voorwaarden!